Pris & tilmelding

Efterårskursus 2019 starter 19. august og slutter 20. december

Alle fem linjer koster 13.800,- kr. for hele kurset - inkl. studierejse!

NB: Priserne gælder kun hvis du bor i Københavns Kommune og er selvforsørgende. Hvis ikke, se menupunkt 'Anden kommune / jobcenter'.

Tilmeldingsblanket finder du i menu'en til højre. Udfyld med dit fulde navn - alle dine navne, af hensyn til evt. flybilletter til studierejsen. Vi sender dig en bekræftelse pr. mail, hvor vi beder dig om at betale depositum.

Tilmeldingsfrist
Der er ikke nogen sidste frist for tilmelding - hvis der ellers er plads på holdet, kan du tilmelde dig helt frem til kursusstart. Men flere af holdene kan være fyldt op 3-4 måneder før kursusstart, måske endnu tidligere for Arkitektur & design. Så vent ikke for længe med at tilmelde dig.

Venteliste
Hvis holdet er overtegnet, kan du blive skrevet på en venteliste. Der er ofte nogle af de tilmeldte der melder fra, fx fordi de er kommet ind på en uddannelse. Så du har gode chancer for at komme på holdet, hvis du står på ventelisten.

Depositum / tilbagebetaling
Hvis der er plads på holdet, får du en mail om betaling af depositum på 2.000 kr. Restbeløbet 11.800 kr skal betales senest 14 dage før kursusstart. Hvis du melder fra senest 2 uger før kursusstart, kan du få tilbagebetalt depositum. Hvis du melder fra senere, beholder vi depositum. Hvis du melder fra efter kursusstart, er skolen berettiget til at kræve hele kursusprisen betalt.

Ring eller mail til skolen hvis du har spørgsmål om tilmelding

tlf: 35 39 20 09
mail: adm@veraskole.dk